Betaling & Verzending

Om uw persoonlijke gegevens te beschermen, hanteren wij de hoogste veiligheidsstandaarden. 

Hier vindt u informatie over de betalingsmogelijkheden en de partij waarmee wij samenwerken voor het afwikkelen van betalingen.

 

Betalingen via Mollie Payments

Betalingen geschieden via Mollie Payments, een gerenomeerde “gateway” voor betalingen. Mollie is een partij die zich specialiseert in veilig internetbetalingen.

 

Mollie voldoet aan alle richtlijnen voor de veiligheid van internetbetalingen, opgesteld door de Europese Bankautoriteit. Ook staat Mollie onder permanent toezicht van De Nederlandse Bank en is terug te vinden in het register inzake betaalinstellingen van het DNB.

 

Mollie is volledig PCI-DSS level 1 gecertificeerd. Een toonbeeld van de beveiliging die zij hanteren voor de data van klanten en consumenten. Dit houdt in dat de betaling volledig is versleuteld. 

 

Alle betalingen die via Mollie worden verwerkt worden gegarandeerd opgeslagen op Nederlandse servers. Deze servers staan in extreem beveiligde datacentra, onder toezicht van Mollie’s gespecialiseerde NOC-team.

 

Voor meer informatie, lees ook de Gebruikersovereenkomst en Privacyverklaring van Mollie.

 

Betalen met iDEAL

Als u kiest voor “Betalen met iDEAL”,  dan betaalt u via uw eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. U kunt direct gebruik maken van iDEAL en U hoeft zich daar niet voor aan te melden. Daarnaast doorloopt u dezelfde stappen als u met internetbankieren gewend bent, met dezelfde beveiligingseisen van uw bank. Met iDEAL wordt het bedrag direct van de bankrekening afgeschreven. U ontvangt een e-mail met de bevestiging van de bestelling.

 

Betalen met creditcard

De bestelling kan betaald worden met Nederlandse creditcards van VISA, MasterCard en American Express. Betalen met creditcard kan op een eenvoudige en veilige manier. Het bedrag wordt op een vaste datum van uw bankrekening afgeschreven. U ontvangt een e-mail met de bevestiging van de bestelling.

 

BTW

Alle prijzen van de artikelen die op de webshop worden getoond zijn inclusief BTW.

Verzenden

Uw bestelling wordt binnen 1-3 dagen (exclusief zondag) geleverd.

Wanneer uw bestelling één of meerdere artikelen bevat met een langere levertijd, dan kunt u de gehele bestelling binnen 3-5 dagen (exclusief zondag) verwachten.

 

Na verzending ontvangt u een e-mail waarmee u uw bestelling kunt volgen. 

Afhalen bij Sfinx Mode

Zodra uw bestelling is afgerond ontvangt u een email waarin staat dat uw bestelling wordt verzonden. Indien u heeft gekozen voor afhalen in de winkel ligt uw bestelling vanaf dat moment klaar in de winkel. Afhalen kan tijdens de reguliere openingstijden:

  • Maandag tussen 13:00-18:00 uur
  • Dinsdag tussen 10:00-18:00 uur
  • Woensdag tussen 10:00-18:00 uur
  • Donderdag tussen 10:00-21:00 uur
  • Vrijdag tussen 10:00-18:00 uur
  • Zaterdag tussen 10:00-17:00 uur
Het adres voor afhalen is:
Sfinx Mode
Winkler Prins Passage 44
9641DA Veendam

Wilt u zeker weten dat uw bestelling al klaar ligt? Bel dan even naar +31652579665

Let op: vanwege de coronamaatregelen is afhalen in de winkel tijdelijk niet mogelijk! Neem daarom even contact met ons op indien u in de omgeving van Groningen woont.

PostNL afhaalpunt 

Uw bestelling wordt binnen 1-3 dagen (exclusief zondag) geleverd bij het door u gekozen PostNL afhaalpunt. Wanneer uw bestelling één of meer artikelen bevat met een langere levertijd, dan wordt de gehele bestelling binnen 3-5 dagen (exclusief zondag) daar afgeleverd.

 

Na verzending ontvangt u een e-mail waarmee u uw bestelling kunt volgen. Helaas kan het in alle bovenstaande mogelijkheden voorvallen dat de verzending vertraging oploopt. We proberen u dan zo snel mogelijk te informeren per e-mail.